Nieuwjaarsreceptie Pro Patria en nieuwe website

 

Gymvereniging Pro Patria lanceert morgen haar nieuwe website. Het Zoetermeerse bedrijf Proud Innovations heeft het ontwerp van de site op zich genomen. Die heeft een nieuwe uitstraling gekregen en is gekoppeld aan sociale media.

Het doel van de make-over was om de website frisser, zakelijker en moderner te maken. Zo is er gewerkt aan de vormgeving, maar ook technische zaken als navigatie zijn verbeterd. Jerry van der Ziel, voorzitter van GV Pro Patria, is blij met het resultaat. “Proud Innovations heeft voor ons een frisse en gebruiksvriendelijke site ontworpen. In één oogopslag kan de bezoeker op de site makkelijk vinden wat hij zoekt.” Directeur van Proud Innovations, Patrick Bennink, vult aan: "De nieuwe site presenteert de diverse onderwerpen met meer samenhang dan op de oude site het geval was”.

Het bedrijf zal de komende drie jaar al het inhoudelijke en technische beheer van de website op zich nemen. Dat lieten de twee mannen weten tijdens de presentatie van de nieuwe site, waar zij een sponsorovereenkomst ondertekenden. Met het zetten van de handtekening werd het sponsorschap van Proud Innovations officieel bekrachtigd. ”We zijn blij met deze overeenkomst en weten dat het webmasterschap in goede handen is” zegt van der Ziel. Ook Bennink is blij met de samenwerking.  “GV Pro Patria past bij de kernwaarden van ons bedrijf.”

De website is een doorgaand project, dus ook de komende tijd zullen diverse vernieuwingen en verbeteringen plaatsvinden. Benieuwd geworden naar de veranderingen? Neem een kijkje, op www.propatria.nl